Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi996g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g399g957kcal43.8g12g79.7g0.8g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g299g132kcal6.6g23.9g0.9g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g299g81kcal2.7g14.9g0.9g7.8g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)20g144kcal0.2g0.8g15.9g0g
Chili mausteseos, Old El Paso4g11kcal0.3g2g0.2g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g399g80kcal4.4g11.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2896kcal119.4g138.8g202.6g20.2g
Valittu annoskoko2500g1448kcal59.7g69.4g101.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g724kcal29.9g34.7g50.7g5.1g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577