Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)680g4898kcal0.7g0.7g544.2g0g
Vesi510g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 459g4061kcal0g0g459.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki850g476kcal72.3g42.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18870kcal146g86.4g2010.2g0g
Valittu annoskoko2500g9435kcal73g43.2g1005.1g0g
Annoskoko puolitettuna1250g4718kcal36.5g21.6g502.6g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880