Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer552g2841kcal21.5g308.9g165.5g29.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)207g1489kcal2.1g8.3g165.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g110kcal0g27.3g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 276g331kcal8.6g12.4g27.6g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.2g0g0.1g
Sokeri 138g560kcal0g137.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 303g433kcal37.9g0.9g31.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl276g993kcal5.5g7.4g104.8g0g
Sokeri59g241kcal0g59.2g0g0g
Marianne crush 150g207g889kcal2.5g177.9g17.4g3.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 69g255kcal12.8g7.6g15g21g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g372g1266kcal7.4g290.4g6.3g26.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18863kcal198g2086.6g1066.4g159.8g
Valittu annoskoko2500g9432kcal99g1043.3g533.2g79.9g
Annoskoko puolitettuna1250g4716kcal49.5g521.7g266.6g40g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497