Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1908g643kcal13.2g105g1.9g26.7g
Sokeri506g2053kcal0g505.2g0g0g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5392kcal26.4g1220.4g3.8g53.4g
Valittu annoskoko2500g2696kcal13.2g610.2g1.9g26.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1348kcal6.6g305.1g1g13.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878