Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g454g3358kcal0g0g372.1g0g
Sokeri397g1612kcal0g396.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl395g517kcal51.3g2g33.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)907g2813kcal154.3g490g26.3g118g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g73kcal0g18g0g0g
Marianne crush 150g318g1366kcal3.8g273.1g26.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19515kcal420g2368g918g247g
Valittu annoskoko2500g9758kcal210g1184g459g123.5g
Annoskoko puolitettuna1250g4879kcal105g592g229.5g61.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622