Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 475g86kcal2.7g11.9g1.9g3.3g
Paprika punainen 269g79kcal2.5g12.1g1.1g5.1g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g12g36kcal1.9g0.8g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 237g54kcal1.3g8.2g0.7g3.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g712g676kcal142.4g0g5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)439g176kcal4.8g31.6g2.2g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2895kcal316.6g149g91.8g39.4g
Valittu annoskoko2500g1448kcal158.3g74.5g45.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna1250g724kcal79.2g37.3g23g9.9g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762