Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha284g472kcal54g0g28.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)263g105kcal2.9g18.9g1.3g3.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g188g141kcal10.4g22.6g0.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus107g362kcal24.5g56.5g3.9g6.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g60g54kcal1.8g2.1g4.2g0.4g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g533g320kcal8.5g63.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2907kcal204.2g328g79.6g21g
Valittu annoskoko2500g1454kcal102.1g164g39.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1250g727kcal51.1g82g19.9g5.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196