Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%456g775kcal91.2g0g45.6g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g326g179kcal5.5g39.1g1g0g
Punajuuri 293g113kcal2.9g20.2g0.6g7.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g40kcal2.9g0.7g2.9g0g
Sipuli 130g39kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g88kcal0g0g9.8g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g98g264kcal17.6g2g20.5g0g
Vesi1173g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2997kcal243.4g136.6g161.4g19g
Valittu annoskoko2500g1498kcal121.7g68.3g80.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna1250g749kcal60.9g34.2g40.4g4.8g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114