Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President521g1344kcal99g2.6g104.2g0g
Kesäkurpitsa1042g177kcal4.2g26g6.3g7.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g781g159kcal4.7g29.7g2.3g10.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 130g279kcal40.4g0g13g0g
Oliiviöljy 26g230kcal0g0g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4378kcal296.6g116.6g303.6g36.4g
Valittu annoskoko2500g2189kcal148.3g58.3g151.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1095kcal74.2g29.2g75.9g9.1g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663