Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1143g1943kcal217.1g0g114.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore343g58kcal2.1g8.6g1.4g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g171g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g714g179kcal10.7g32.1g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl129g437kcal2.6g3.9g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5330kcal467g109.6g326.2g13.4g
Valittu annoskoko2500g2665kcal233.5g54.8g163.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1333kcal116.8g27.4g81.6g3.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822