Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 325g74kcal5.9g7.8g0.6g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Lohipakaste PIRKKA1300g2339kcal259.9g0g142.9g0g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 91g645kcal0.3g0g72.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 325g110kcal9.9g15.9g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl325g276kcal4.5g14.3g22.7g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7732kcal587.2g240g482.6g32.2g
Valittu annoskoko2500g3866kcal293.6g120g241.3g16.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1933kcal146.8g60g120.7g8.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124