Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1615g341kcal19.4g54.9g3.2g33.9g
Jauheliha, sika-nauta 718g1590kcal125.6g0g122g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g61kcal2.3g2.3g4.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4060kcal298.4g128.2g260.4g73.4g
Valittu annoskoko2500g2030kcal149.2g64.1g130.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1015kcal74.6g32.1g65.1g18.4g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213