Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 719g1188kcal120.4g0g79.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g231kcal0g0g25.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 87g227kcal23.6g0g14.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 513g1695kcal10.3g15.4g179.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1155g404kcal20.8g73.9g2.3g37g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7490kcal350.2g178.6g603.2g74g
Valittu annoskoko2500g3745kcal175.1g89.3g301.6g37g
Annoskoko puolitettuna1250g1873kcal87.6g44.7g150.8g18.5g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481