Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl303g397kcal39.4g1.5g26.1g0g
Sokeri 444g1804kcal0g443.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 426g1462kcal43.4g298.2g5.1g14.9g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.4g0g
Maito, Kevyt327g150kcal10.5g15.7g4.9g0g
Mustikka metsä- 784g345kcal3.9g50.2g4.7g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11229kcal201g1635.4g400.4g81.8g
Valittu annoskoko2500g5614kcal100.5g817.7g200.2g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2807kcal50.3g408.9g100.1g20.5g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149