Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1025g300kcal9.6g46.1g4.1g19.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1025g3284kcal274.3g0g245.3g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 154g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)115g81kcal12.7g2.9g1.7g0g
Mustapippuri 2.6g7.2kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tomaatti 103g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7492kcal598.8g122g504.6g48g
Valittu annoskoko2500g3746kcal299.4g61g252.3g24g
Annoskoko puolitettuna1250g1873kcal149.7g30.5g126.2g12g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490