Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 408g157kcal4.1g28.2g0.8g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g408g114kcal2.4g24.3g0.8g10.2g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g408g245kcal6.1g53.1g0.4g3.7g
Kesäkurpitsa816g139kcal3.3g20.4g4.9g5.7g
Lanttu 204g59kcal2g9.4g0.6g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl41g367kcal0g0g40.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2272kcal41.2g290.4g97.4g74g
Valittu annoskoko2500g1136kcal20.6g145.2g48.7g37g
Annoskoko puolitettuna1250g568kcal10.3g72.6g24.4g18.5g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822