Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g93kcal0.1g0.1g10.2g0g
Nakki, keskiarvo 509g1187kcal58g5.9g104.8g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1272g382kcal19.1g57.2g5.1g31.8g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g339g153kcal0.7g37.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g339g543kcal7.1g12.9g50.9g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g25g56kcal1.6g6.3g2.6g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.5kcal0.4g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4837kcal174g240.4g347.4g66.4g
Valittu annoskoko2500g2419kcal87g120.2g173.7g33.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1209kcal43.5g60.1g86.9g16.6g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966