Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1272g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g16g63kcal0.5g3.2g5.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g21g53kcal2.3g0.6g4.7g0.3g
Chilikastike original, Felix32g28kcal0.5g4.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 318g242kcal6g49.3g0.6g3.2g
Paprika punainen 138g40kcal1.3g6.2g0.6g2.6g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Paprikajauhe 8.5g27kcal1.3g1.6g1.1g3.2g
Chili mausteseos, Old El Paso3.2g8.9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g339g746kcal40.7g8.8g61.1g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaton 106g104kcal3.2g21.1g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2771kcal117.4g219.4g149.2g37.4g
Valittu annoskoko2500g1386kcal58.7g109.7g74.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna1250g693kcal29.4g54.9g37.3g9.4g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030