Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1405g4497kcal140.5g885.2g32.3g196.7g
Vehnäjauho puolikarkea 761g2612kcal77.6g532.8g9.1g26.6g
Ohrajauho 64g211kcal5.3g41.5g1.3g4.9g
Siirappi, tumma141g450kcal0.1g104g0g0g
Rypsiöljy 105g932kcal0g0g105.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17401kcal447g3127g296.2g456.4g
Valittu annoskoko2500g8701kcal223.5g1563.5g148.1g228.2g
Annoskoko puolitettuna1250g4350kcal111.8g781.8g74.1g114.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154