Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g448g1821kcal0g448.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta437g1574kcal56.8g306.1g9.2g15.3g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 224g102kcal6.7g10.8g3.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen150g1076kcal0g0g119.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g897g305kcal1.8g63.7g2.7g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10747kcal214.4g1671.4g337.2g63g
Valittu annoskoko2500g5373kcal107.2g835.7g168.6g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2687kcal53.6g417.9g84.3g15.8g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210