Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 506g385kcal9.5g78.4g1g5.1g
Bataatti, kuorittu 219g177kcal3.4g36.9g0.1g6.6g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kanasuikale hunajamarinoitu674g876kcal121.3g14.8g41.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti253g458kcal6.8g30.3g35.4g0g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g337g371kcal60.7g6.7g10.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P421g253kcal4.2g19g16.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5097kcal415g382.2g209.6g31.4g
Valittu annoskoko2500g2549kcal207.5g191.1g104.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1274kcal103.8g95.6g52.4g7.9g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852