Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%380g646kcal76g0g38g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkokaali keräkaali 950g264kcal11.3g38.6g1.9g19.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g29kcal1g1.9g2g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g32kcal1.2g1.2g2.5g0.2g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi950g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2063kcal183.8g106.4g89.6g48.8g
Valittu annoskoko2500g1032kcal91.9g53.2g44.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g516kcal46g26.6g22.4g12.2g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648