Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)530g1856kcal66.3g380.3g8g15.9g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g495g1386kcal74.3g0g118.8g0g
Kananmuna kuoreton 354g504kcal44.2g1.1g36.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g707g389kcal21.9g45.3g14.1g0g
Basilika, tuore53g21kcal1.6g2.7g0.4g2.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen354g71kcal2.1g13.4g1.1g5g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8475kcal421.6g888.4g357.4g47.8g
Valittu annoskoko2500g4238kcal210.8g444.2g178.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2119kcal105.4g222.1g89.4g12g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265