Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1623g2818kcal108.8g527.6g22.7g48.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g65g140kcal9g14g5.4g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g812g1753kcal200.5g0g105.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9422kcal636.6g1083.2g267.2g97.4g
Valittu annoskoko2500g4711kcal318.3g541.6g133.6g48.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2356kcal159.2g270.8g66.8g24.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943