Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 961g324kcal6.6g52.8g1g13.4g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g14g83kcal0.9g8g4.8g0g
Ruokosokeri115g470kcal0g115.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g129kcal0g31.4g0g0.5g
Mansikka 1372g638kcal6.9g115.3g2.7g26.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3287kcal28.8g645.2g17g80g
Valittu annoskoko2500g1643kcal14.4g322.6g8.5g40g
Annoskoko puolitettuna1250g822kcal7.2g161.3g4.3g20g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727