Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1043g772kcal19.8g160.6g2.1g10.4g
Kurpitsa 409g65kcal3.1g8.2g0.4g8.2g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g42g195kcal0.2g0.2g21.6g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g395g80kcal2.4g15g1.2g5.5g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr423g423kcal50.7g11g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3182kcal157g408g92g54.8g
Valittu annoskoko2500g1591kcal78.5g204g46g27.4g
Annoskoko puolitettuna1250g796kcal39.3g102g23g13.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633