Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1299g2208kcal246.8g0g129.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)65g201kcal11g35.1g1.9g8.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g164kcal0.2g0.2g18.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)81g24kcal0.6g4.8g0.1g0g
Vesi974g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light33g58kcal2.7g1.2g4.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 16g50kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5411kcal525.6g87.2g317.8g17.4g
Valittu annoskoko2500g2705kcal262.8g43.6g158.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1353kcal131.4g21.8g79.5g4.4g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014