Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1712g788kcal54.8g82.2g25.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g171g1027kcal36g11.3g92.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g51g5.1kcal0.8g0g0.3g43.7g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 86g621kcal1g0.3g69.6g0g
Kananmuna kuoreton 471g672kcal58.9g1.4g48.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6226kcal303g190.4g472.8g87.4g
Valittu annoskoko2500g3113kcal151.5g95.2g236.4g43.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1557kcal75.8g47.6g118.2g21.9g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070