Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1411g2398kcal268.1g0g141.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g37kcal1.1g8g0.3g0g
Katkarapu 705g483kcal101.9g0g7.8g0g
Pekoni, paistettu 353g1817kcal58g0g178.8g0g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Timjami 2.8g8kcal0.3g0.8g0.2g1g
Chili mausteseos, Old El Paso11g30kcal0.8g5.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9582kcal862g33.4g658g5.8g
Valittu annoskoko2500g4791kcal431g16.7g329g2.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2396kcal215.5g8.4g164.5g1.5g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313