Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1055g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi21g59kcal1.9g1.5g4.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha422g700kcal80.2g0g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste422g110kcal3.8g20.3g1.3g9.7g
Peruna, vanha, kuorittu 527g402kcal9.9g81.8g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2570kcal193g212.2g99.2g31.8g
Valittu annoskoko2500g1285kcal96.5g106.1g49.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1250g643kcal48.3g53.1g24.8g8g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355