Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)210g659kcal25.2g132.5g3.2g23.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1052g1352kcal218.3g0g52.6g0g
Paprika punainen 210g62kcal2g9.5g0.8g4g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)105g168kcal8.4g4.2g13.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.9g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g4g0.2g0.2g
Chili paprika punainen11g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Arla Apetina Feta 3%63g69kcal11.4g1.3g1.9g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g42g121kcal21g14.3g0.4g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Tomaatti 526g120kcal2.9g18.1g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5723kcal589.8g397.8g194.6g77.6g
Valittu annoskoko2500g2862kcal294.9g198.9g97.3g38.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1431kcal147.5g99.5g48.7g19.4g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550