Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 448g135kcal5.6g21.5g0.9g7.6g
Valkopippuri 18g50kcal1.8g7.5g0.4g4.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt543g250kcal17.4g26g8.1g0g
Pekoni rasvainen 380g1428kcal45.6g0g140.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1085g1499kcal203.5g0g76g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6723kcal547.8g110g451.8g24.4g
Valittu annoskoko2500g3361kcal273.9g55g225.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1681kcal137g27.5g113g6.1g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849