Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu658g1316kcal85.5g19.1g105.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)609g213kcal6.1g42g3g8.5g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Paprika, punainen132g34kcal1.2g6.1g0.5g2.6g
Paprika vihreä 132g28kcal1.2g3.3g0.4g2.5g
Vesi329g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 411g134kcal2.5g22.9g0.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3628kcal203.4g216.6g221.2g56.4g
Valittu annoskoko2500g1814kcal101.7g108.3g110.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna1250g907kcal50.9g54.2g55.3g14.1g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889