Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 283g216kcal5.3g43.9g0.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g340g442kcal68g0g20.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g354g885kcal67.2g0.1g77.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1416g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3144kcal282.2g100.8g198.2g11g
Valittu annoskoko2500g1572kcal141.1g50.4g99.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna1250g786kcal70.6g25.2g49.6g2.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929