Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi484g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 85g63kcal11.1g0.9g0.3g5.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g145g1308kcal0g0g145.3g0g
Ruisjauho, 1 dl605g1937kcal66.6g387.4g13.9g84.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 333g1046kcal35.2g197.8g7.3g18.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 363g1007kcal7.3g10.9g101.7g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g363g701kcal69g0.4g47.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro121g37kcal2.5g5.1g0.6g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12198kcal383.4g1205g632.6g224.2g
Valittu annoskoko2500g6099kcal191.7g602.5g316.3g112.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3050kcal95.9g301.3g158.2g56.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407