Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1295g1848kcal161.9g3.9g132.8g0g
Canderel makeutusjauhe39g151kcal1.1g36.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g63kcal0g15.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.4g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 39g145kcal7.3g4.3g8.5g11.9g
Kuohukerma,valio,2dl785g2669kcal15.7g23.5g274.7g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g306g1589kcal22g101.9g121.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12997kcal418g386g1075g24g
Valittu annoskoko2500g6498kcal209g193g537.5g12g
Annoskoko puolitettuna1250g3249kcal104.5g96.5g268.8g6g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580