Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 265g33kcal3g2.6g0.5g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g662g134kcal4g25.2g2g9.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g371g704kcal92.7g0g37.1g0g
Kananmuna kuoreton 291g416kcal36.4g0.9g29.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)530g371kcal63.6g18.5g5.3g0g
Oliiviöljy 143g1265kcal0g0g143g0g
Sitruunamehu, laimentamaton79g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5966kcal404g112.2g436.2g29.4g
Valittu annoskoko2500g2983kcal202g56.1g218.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1492kcal101g28.1g109.1g7.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769