Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 26g26kcal0.3g1.3g2.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14g121kcal0g0g13.5g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto130g363kcal24.6g0g28.5g0g
Purjosipuli 301g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 1348g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)389g537kcal81.7g0g23.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto78g218kcal14.8g0g17.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.8g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow207g52kcal1.9g10g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2810kcal259.2g37.2g174.8g13.4g
Valittu annoskoko2500g1405kcal129.6g18.6g87.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna1250g703kcal64.8g9.3g43.7g3.4g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836