Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g637g1592kcal95.5g6.4g133.8g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi271g1286kcal29.8g2.7g129.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g637g223kcal6.4g43.3g3.2g8.9g
Salsa medium (Rainbow)207g52kcal2.3g8.9g0.4g3.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g96g315kcal1.9g2.4g33.4g0g
Kesäkurpitsa478g81kcal1.9g11.9g2.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Chili paprika punainen16g6.4kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7198kcal280.4g169.2g607.8g36g
Valittu annoskoko2500g3599kcal140.2g84.6g303.9g18g
Annoskoko puolitettuna1250g1799kcal70.1g42.3g152g9g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274