Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 361g1237kcal21.9g273.1g2.5g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 1700g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)425g701kcal12.7g17g63.7g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3877kcal69.4g580.2g132.4g16.6g
Valittu annoskoko2500g1938kcal34.7g290.1g66.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna1250g969kcal17.4g145.1g33.1g4.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469