Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g518g311kcal7.8g67.4g0.5g4.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Hirvikäristys518g778kcal103.7g0g31.1g0g
Vesi1037g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 207g214kcal7.2g37.3g2.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2736kcal241g234g69g31.4g
Valittu annoskoko2500g1368kcal120.5g117g34.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna1250g684kcal60.3g58.5g17.3g7.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799