Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 224g837kcal32.4g127.5g16.3g22.4g
Margariini 70%, keiju laktoositon 302g1870kcal0g0g211.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 218g748kcal22.2g152.7g2.6g7.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 224g60kcal7.4g6.9g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g280g157kcal23.8g14g0.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g224g179kcal5.8g8.9g13.4g0g
Sokeri 190g772kcal0g190g0g0g
Kananmuna kuoreton 246g351kcal30.8g0.7g25.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 22g75kcal0g18.3g0g0.3g
Raparperi 559g188kcal3.9g30.8g0.6g7.8g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10512kcal253.8g1108g540.2g76.4g
Valittu annoskoko2500g5256kcal126.9g554g270.1g38.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2628kcal63.5g277g135.1g19.1g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475