Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3874g568kcal96.2g36.7g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 577g823kcal72.1g1.7g59.1g0g
Hermesetas, annos 5g87g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml175g37kcal14.2g0g0.5g0.2g
Kookoshiutale 87g578kcal7.1g5.6g56.4g14.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 699g1939kcal14g21g195.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7889kcal407.2g130g628.8g28.8g
Valittu annoskoko2500g3944kcal203.6g65g314.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1972kcal101.8g32.5g157.2g7.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512