Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.3g1g3.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha563g934kcal106.9g0g56.3g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g422g139kcal4.6g19.8g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 564g430kcal10.6g87.4g1.1g5.6g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3135kcal249.2g225.4g124.2g14.4g
Valittu annoskoko2500g1568kcal124.6g112.7g62.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna1250g784kcal62.3g56.4g31.1g3.6g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571