Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 526g508kcal15.8g103.1g1.7g5.2g
Paistijauheliha 10%526g895kcal105.3g0g52.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g329g921kcal62.5g0.1g72.4g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Maito, Kevyt1053g484kcal33.7g50.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5652kcal436.4g313.8g285.2g12.6g
Valittu annoskoko2500g2826kcal218.2g156.9g142.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1413kcal109.1g78.5g71.3g3.2g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598