Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1658g2753kcal315g0g165.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g32kcal1.5g0.2g2.8g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g142g198kcal17.8g0.4g13.9g0g
Korppujauho 71g260kcal7.5g53.2g0.7g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma190g227kcal6.1g8.5g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7042kcal700.8g142.8g405.2g14g
Valittu annoskoko2500g3521kcal350.4g71.4g202.6g7g
Annoskoko puolitettuna1250g1761kcal175.2g35.7g101.3g3.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726