Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 198g740kcal44.2g0g63.3g0g
Pekoni, Euroshopper119g333kcal19g1.2g28.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 1484g3287kcal259.8g0g252.4g0g
Kananmuna kuoreton 204g291kcal25.5g0.6g20.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 247g965kcal5.3g5.4g103.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11364kcal714g38.2g939g8.4g
Valittu annoskoko2500g5682kcal357g19.1g469.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2841kcal178.5g9.6g234.8g2.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809