Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 529g754kcal66.1g1.6g54.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1923g16923kcal0g0g1923.1g0g
Viinietikka 48g10kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g35375kcal132.2g3.6g3954.6g0g
Valittu annoskoko2500g17687kcal66.1g1.8g1977.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g8844kcal33.1g0.9g988.7g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495