Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 353g1067kcal63.3g171.3g3.5g37.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha283g469kcal53.7g0g28.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK99g158kcal20.8g0.3g89g0g
Vesi1766g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3389kcal275.6g343.2g241.4g75.6g
Valittu annoskoko2500g1694kcal137.8g171.6g120.7g37.8g
Annoskoko puolitettuna1250g847kcal68.9g85.8g60.4g18.9g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917