Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g417g397kcal79.3g4.6g7.1g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Paprika vihreä 63g13kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g26g7kcal0.3g1.3g0g0.4g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi1252g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g58g35kcal1.5g2.9g4.1g0.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5.2g3.7kcal0g0.5g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen21g150kcal0.2g0.2g16.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)365g657kcal7.3g18.3g62.1g0g
Chili paprika punainen21g8.3kcal0.4g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2723kcal191.4g85.2g182.6g15.8g
Valittu annoskoko2500g1361kcal95.7g42.6g91.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna1250g681kcal47.9g21.3g45.7g4g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102